Ungeren er blevet ransaget


kilde: http://www.ungeren.dk/

Natten efter D. 6/6-01 fik københavns politi den tåbelige ide at trænge ind i ungdomshuset, Jagtvej 69, under et påskud om at der fandtes grafittimalere i huset. Kloge er de jo ikke særlig kendt for at være, det danske politi, når de kom i deres sorte dragter i mørket kunne man jo næsten ikke få øje på dem, derfor forsøgte nogle fra Ungdomshuset at gøre dem lidt mere farverige ved hjælp af noget gammelt, meget flot, maling.

Politiet udøvede en del mindre hærværk på husets døre, muligvis i et forsøg på at finde toilettet, de havde nok glemt at gå til dørhåndtagsfunktionstimerne ude på skolen, siden de følte sig nødsaget til at ødelægge en del dørkarme. Toilettet fandt de vist aldrig for de måtte allesammen tisse i flasker & tørre sig med gamle klude.

De flinke, unge mennesker der blev antastet af politiet, sidder nu i fængsel. Det er meget uretfærdigt.

Vi kræver at politiet straks løslader de anholdte, giver dem en undskyldning samt en takstmæssig erstatning for uberettiget anholdelse.

Vi kræver at politiet betaler Ungdomshuset et beløb der svarer til reperationsomkostningerne for deres hærværk på vores branddøre.

Vi kræver at politiet giver Ungdomshuset en officiel undskyldning, uden forbehold, samt et løfte om ikke at gøre den slags tossestreger igen.

For et Ungdomshus uden politi & hærværk.

*************
mer informasjon:

www.ungeren.dk

.


tilbake til hovedsiden