Ungdomshuset solgt: Ungdomshusets Pressegruppe meddeler d 17/11 2000 (DK)


kilde: http://www.ungeren.dk/

Ungdomshusets Pressegruppe meddeler d 17/11 2000

Efter "nyheden" om at den "social"demokratiske røverbande på Københavns rådhus igen er løbet fra alle løfter, og har valgt at sælge huset Jagtvej 69, (som de i 1982 købte med det formål at drive et ungdomshus) kan vi ikke sige andet om det skridt de har taget for at løbe fra regningen på den renovering (de ifølge samme års kontrakt med os, var forpligtiget til at betale for), end at det var " U K L O G T "

Vi vil endnu engang opfordre Inge Stokvad Loft til at styre sin trang til "impulskøb" og søge lægehjælp for hendes helt åbenlyse trang til at manipulere og lyve. På det møde vi havde med over røveren Kramers repræsentant gjorde vi helt klart rede for vores holdninger og det faktum at Inge Stokvad Loft ikke var blevet enige med os om andet end at hun skulle fremlægge vores sag Dette har hun undladt! På samme møde blev det også helt klart fremlagt, hvad vi som kontrakthavere gennem 18 år forventede af kommunen.

De har på trods af vores forhandlingsoplæg om at forblive et kommunalt hus, valgt at sælge vores hus under falske forudsætninger. Det er ikke kontrakten af 1997 der er den gældende, det er kontrakten fra 1982 Røverbanden var inden afstemningen blevet informeret i det uhensigtsmæssige heri. Der er for os ingen tvivl om at røverbanden & bolighajen har spekuleret i at vi har vist os fra den flinke side. Det hele har været aftalt på forhånd, med os de har kun kørt skinforhandlinger. Deres planer ser vi som et led i den Yuppieficering af brokvarterene i København, vi alle dage har været imod.

Træk så det købstilbud tilbage

Private penge i politisk kamp er uacceptabelt!

UNGDOMSHUSET JAGTVEJ 69 2200 N

ungdomshuset


tilbake til hovedsiden