København: Aktiv Fangesolidaritet / Solidarity with the prisoners / Aktive Solidarität mit den Gefangenen


2007-03-10

Skriv breve til jeres venner og bekendte der er varetægtsfængslede / write letters to the prisoners / schreibt an die Gefangenen:

Den indsattes fulde navn og fødselsdag / full name and birthnumber / Nicht vergessen: Vor - und Nachnamen und Geburtsdatum:

................
Postbox 701
DK.- 2450 København SV

http://indymedia.dk/attachments/mar2007/logo_0.jpg

-Forældre til fængslede børn og unge kan få juridisk bistand hos KRIM tlf. 70 22 22 42
Støttegruppe for forældre til anholdte børn, skriv til:
net010307@hotmail.com

in english:
-Supportgroup for parents with kids in prison. Help with accommodation and legal advice, contact: net010307@hotmail.com
You can also get help with legal advice at KRIM 0045 70 22 22 42

in deutsch:
-Unterstützergruppe für Eltern mit Kinder/Jugendliche im Gefängnis. Hilfe für Übernachtungsmöglichkeiten und Rechtsbeistand Kontakt: net010307@hotmail.com
Um Rechtsbeistand kan auch bei der dänischen Gefangenenberatungshilfe KRIM nachgefragt werden.
tlf. 0045 70 22 22 42

_________________________________

Retsgruppen ABC / Judicial Group ABC:
Der nye telefon nummer er / phone: 26 56 31 06
Vigtige informationer: http://www.blackcross.dk/

Støt ABC økonomisk!

I forbindelse med kampene omkring Ungdomshuset, Jagtvej 69 i dec. 2006 og kampene her i 2007 efter rydningen, er mange blevet anholdt og varetægtsfængslet. I løbet af de næste par måneder vil flere og flere sandsynligvis komme i varetægt og flere domme vil falde.

Både lokalt og globalt fængsles mennesker hver dag fordi de kæmper for det de tror på. Der er naturligvis forskel på, om man kæmper en frihedskamp mod et undertrykkende regime i Latinamerika, slås for sin frihed som folk i Irland, eller kæmper for frihed til forskellighed i Danmark. Der er også forskel på hvad straffen er. Men ligegyldigt hvad, er det vigtigt altid at støtte sine fængslede kammerater over alt, for magthaverne skal ikke have lov til at knække os ved at spærre os inde for at kæmpe for det vi tror på!

Vi vil med dette initiativ støtte vores fængslede kammerater økonomisk så de kan købe læsestof, smøger, slik, lave telefonopkald og andet der kan opmuntre i en svær tid som indespærret. Så uanset om du kan undvære en femmer eller en tusindlap så kan du støtte de fængslede.

Indsæt pengene på konto (Reg. 7001 Konto 0001514729). Al økonomisk støtte går ubeskåret til de fængslede og videregives gennem Anarchist Black Cross Flyers kan hentes her som PDF på http://www.punkology.org/flyer.pdf

infos:
http://jagtvej69.dk/
http://www.punkology.org/

http://indymedia.dk/article/1001

Autonom Info-service


tilbake til hovedsiden